19/6/17

Tucan ο εντυπωσιακός!

Δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ εντυπωσιάζομαι πολύ όταν βλέπω έναν παπαγάλο Tucan!
Τόσο ιδιαίτερος και ξεχωριστός...

Ακρυλικά σε καμβά 50x70cm
Τον "έπνιξα" μέσα στο λουλουδικό και τη πρασινάδα, αλλά δεν μου παραπονέθηκε (μη σας πω κιόλας πως συνέχεια μου ζητούσε και περισσότερα!: βάλε κι εκεί ένα, βάλε και δύο πιο πέρα, γενικώς όλο βάλε-βάλε-βάλε ήταν...).
Για το ράμφος του όμως μου παραπονέθηκε πολλάκις και του το έφτιαξα τρεις φορές στο σύνολο, μέχρι που αγανάκτησα και του είπα πως αυτό είναι και θα πρέπει να μάθει να αγαπά τον εαυτό του όπως έχει και, αν δεν μπορεί, να πάει στον ψυχολόγο, εγώ δεν ασχολούμαι άλλο και ούτε άλλη γκρίνια αντέχω - θα ανεχτώ! Πρέπει να το είπα πάντως πολύ θυμωμένα γιατί από τότε κουβέντα δεν ξαναείπε!
Μόνο μια ψιλογκρίνια είχε (μέσα από το ράμφος του τα έλεγε) για τη θολή φωτογραφία που του έβγαλα, αλλά έκανα πως δεν άκουσα...
Ένα δίκιο το έχει όμως, δεν είναι και η καλύτερη φωτογραφία που έχω βγάλει και τον αδικεί, γιαυτό θα βάλω άλλη μία (να είστε σίγουροι ότι θα χαρεί πολύ όταν το δει!)


Καλή εβδομάδα σε όλους και σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας!

Φιλιά πολλά!!

17 σχόλια:

  1. Πραγματικά πολύ εντυπωσιακός και ολοζώντανος ο παπαγάλος σου και μάλιστα μέσα στο εξωτικό φυσικό του περιβάλλον, γεμάτο με τόσο όμορφα χρώματα και αποχρώσεις. Μπράβο Αλεξάνδρα μου, νομίζω είναι ένα από τα καλύτερα σου έργα. Καλή εβδομάδα και καλή συνέχεια !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν το μάθει αυτό ο Tucan μου θα κορδώνεται στους άλλους 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες στην εβδομάδα...χαμός θα γίνει!!! :))
      Σ΄ευχαριστώ πολύ Στέλιο! Καλή εβδομάδα!!

      Διαγραφή
  2. είναι πραγματικά εντυπωσιακός παπαγάλος ο tucan! και ο δικός σου δεν υστερεί καθόλου από αληθινό!μέσα στην πρασινάδα, όπως του ταιριάζει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τέτοια λέτε και μετά δεν θα μπορώ να τον μαζέψω! Κι όχι τίποτε άλλο αλλά η φωνή του δεν είναι και (θα στο πω στο αυτί να μην μας ακούσει) εύηχη...
      Σ΄ευχαριστώ Λίτσα!!

      Διαγραφή
  3. χαχαχαχαχα που να τολμησει να σου φερει αντιρρηση το ζωντανο! παντως κ εμεις μια λατρεια την εχουμε, αφου απο μικρα ειχαν ενα παιχνιδακι τουκαν και ηταν το πρωτο ζωο που εμαθαν!
    Υπεροχος ο πίνακάς σου και με υπέροχα χρώματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα λες αυτά γιατί δεν ξέρεις τι τράβηξα!!! Πάνω από εβδομάδα μόνο με το ράμφος ασχολούμουν!! Μια το σχήμα δεν μας άρεσε, μια το χρώμα, μια ήταν ανάδρομος ο Ερμής...
      Μου αρέσει η πρωτοτυπία στην οικογένεια σας!! Άλλα παιδάκια μαθαίνουν πρώτα τα παπάκια, τα γατάκια κλπ. ενώ εσείς το Tucan! Plus point!!!
      Σ΄ευχαριστώ πολύ Ζήνα μου! Φιλιά πολλά!!!

      Διαγραφή
  4. Μα πόσο εντυπωσιακός! Υπέροχος ο Tucan!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παπαγάλος γκρινιάρης έτοιμος για ψυχολόγο! Απόλαυσα το κείμενο σου όσο και τη δημιουργία σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχα...νομίζω ότι σιγά - σιγά θα πρέπει να βρω μια και καλή έναν "οικογενειακό ψυχολόγο" να μας αναλάβει όλους, μηδενός εξαιρουμένου, στο σπίτι μου μιας και μαζευτήκαμε πολλοί και ο καθένας είναι το κοντό του και το μακρύ του...
      Σ΄ευχαριστώ πολύ Κατερίνα, καλό ΣΚ!

      Διαγραφή
  6. Ζωντανά,χρώματα με ένα υπέροχο παπαγάλο να ποζάρει.Πολύ καλός ό πίνακας σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από πόζα άλλο τίποτα! Ούτε χιλιοστό δεν κουνήθηκε όλη την ώρα! :))
      Σ΄ευχαριστώ πολύ Μαρία! Καλή Κυριακή!!

      Διαγραφή
  7. Όχι απλά εντυπωσιακός... με ξετρέλλανε!!!! Αλεξάνδρα μου είναι απίθανα αυτά που φτιάχνεις! Φιλάκια πολλά

    https://artdecorationcrafting.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τι όμορφος πίνακας Αλεξάνδρα μου!! Ξετρελάθηκα για άλλη μια φορά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...